2008. január 26., szombat

Változás....

Bejegyezte: Anya dátum: 22:14
Péntek óta mintha változás történt volna. Bár mikor a bankba mentünk és ott voltunk, még olyan rossz hangulatban telt. Miután hazajöttünk utána kicsit kezdett normális lenni. Ja... persze, hogy apuról van szó. Azóta most normális. Azért én már nem bízom benne annyira, mert ezt sokszor eljátszotta már. Mármint azt, hogy megharagszik és dühöng és ugyanúgy nem foglalkozik senkivel csak magával. Mondjuk még mindig ugyanúgy későn jár haza. Ebből is egy kicsit sok már. Na mindegy....Most nyugi van.

Péntekre Kinga bari himlős lett. Úgyhogy bank után voltunk nála. Szegénykém..Nincs rajta sok pötty, de haza szeretne már jönni. Unatkozik egyedül a mamánál. meg hát itthon is nagyon hiányzik. Barbi sem találja a helyét nélküle. De sajnos még nem jöhet haza, mert fertőz. Nem most kéne, hogy végigmenjen minden gyereken. Alexandra még túl pici hozzá. Bár állítólag az anya tej megvédi. De azért örülök, hogy Kingus legalább túl van rajta.

Az jó most benne, hogy mamával szépeket festenek, amit Kinga nagyon szeret, és mama feladatokat oldat meg vele a foglalkoztató füzetből. amire nekem kevesebb lehetőségem van. Meg ha mindenki itthon van leginkább egymással játszanak, mint velem. remélem hamar meggyógyul. Innen is küldünk neki gyógypuszit. :-)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Szia!
Írd meg véleményed a bejegyzésről, szólj hozzá a témához! Mindezt kultúrált módon tedd meg. A szelektálás jogát fenntartom! :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea