2008. augusztus 22., péntek

Egen....

Bejegyezte: Anya dátum: 23:19 0 megjegyzés
És (bár tudom így nem kezdünk mondatot) kedden megérkezett hozzánk Bori! Bár biztos forrásból tudom, hogy valakinek a szívfájdalma ellenére, és csak egy rövidke időre, de itt volt. Ugyanis a mai napon volt nálunk az utolsó nap. Igaz ez most rövidebb távollét lesz majd. Mikor megérkezett a lányok egyből szétszedték. Majd sokkolták a hírek amik történtek. Nu meg azt a lányok pillanatok alatt le is fárasztották. Így megint jót fog tenni egy kis pihenés. Kaptunk egy csomó csokit. én pedig egy olyan banános hűtő mágnest, mely jegyzetfüzet egyben, és ceruza is van hozzá. (fotó lesz róla) Igazi Angol honból származik. Bebebe. Alig várjuk, hogy megint visszatérjen.
Köszönjük ezt a pár napot! :)

2008. augusztus 18., hétfő

Vissza számlálás...

Bejegyezte: Anya dátum: 22:30 0 megjegyzés
Már csak ez a hét és jövő hét azt kezdődik az ovi! Már nagyon várják a lányok is és én is .
Szerintem azok a szülők akiknek több gyermekük van, és a rendszer miatt nem mehet egész nyáron a gyermekük intézménybe, azok ovóda ideje alatt bírják magukat kipihenni egy kicsit. Hisz akkor legalább csak 1 gyermek van otthon. Persze ez azoknál él igazán ahol kis kor különbség van a gyermekek között, és még nem értek meg a táborozásra. Meg persze nagymama hiány van.
Így alig várom már én is az ovit. Lesz dolgom elég.
1. személyit csináltatni - lejárt
2. lányoknak lakcím kártyája
3. egyéb levelezési címek változtatása
4. támogatások intézése
5. otthon csinosítása, dobozok rendezgetése
Mellé még rájön hogy egy kicsit dolgozom, és a ovi apró cseprő programjai, meg a külön órák És persze igyekszem felkészülni a következő nyárra.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea