2010. február 9., kedd

Csiribiri 2009

Bejegyezte: Anya dátum: 1:20 0 megjegyzés
Ott voltunk 2009-ben ezen a koncerten. Egy téli nap volt. Mikor megérkeztünk akkor láttuk, hogy kint van egy csomó kamera. Ekkor döbbentünk rá, hogy film készül belőle. :) Kingus egész koncert idelye alatt a színpad melletti helyet őrző néni mellett volt, és segített neki a gyerekeket terelgetni. Így mindig pont a színpad előtt kolbászolt.
A Hegyi tolvaj számban 0:37kor látható, a Károgós számban 2:52kor jól látszik a néni gugol, és épp beszél a Kingushoz. A Csirirbiri számban pedig 0:22kor ismét a néni mellett sétál el, és közben megy a színpad felé tapsolva. És hogy ez most hogy jutott eszembe?! Hát mert kb. 2 hete mikor Barbi a mamánál volt akkor a mama elvitte őt, és megnézték ezt a filmet miközben a többiek itthon voltak velem. És ez olyan igazságtalan. És most olyan igazságtalan korszakomat élem. Minden olyan igazságtalan.

















Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea