2008. augusztus 14., csütörtök

Torta

Bejegyezte: Anya dátum: 0:37 0 megjegyzés
Íme a szülinapi torta. Bár a fényképezés kicsit lemaradt így nem készült a tortáról egészben kép. De azért látszik, hogy milyen. Ja és én készítettem.
A honlapon fent lesz a recept is. De már fogalmazódik bennem a gondolat, hogy készítek egy ételes blogot. Így hamarabb meg tudom osztani a nagyközönséggel miket szoktam kreálni.

Szülinap

Bejegyezte: Anya dátum: 0:01 0 megjegyzés
Drága Niki!
Ez a nap rólad szól! Neked főz anya, testvéreid veled szeretnének játszani, hogy osztozzanak örömödben. Ma neked süt a napocska, neked dalolnak a madarak, neked suttog a szellő, neked csobog a patak, neked nyílnak a virágok.
Én pedig azzal járulok hozzá, hogy BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Igaz drága Nikikém augusztus 11-én látta meg a napvilágot, de ezzel még tartoztam!
Drága Kinga!
Neked is kívánok BOLDOG 4 és feledik SZÜLINAPOT! Hisz a nap neked is süt, neked dalolnak a madarak, neked suttog a szellő, neked csobog a patak, neked nyílnak a virágok.
Kingus és Niki ugyanazon a napon születtek. A sors kegyeltje.
Puszi: Anya

2008. augusztus 13., szerda

Ügyintéz - piac

Bejegyezte: Anya dátum: 15:39 0 megjegyzés
Ma voltunk ebédet befizetni az oviba, amit a nyári zárás végett a suliba kellett. Közben találkoztunk Katával, meg az ikrekkel, és öcsivel. Ugyanis a suzukira is annál a bizonyos bíztosítónál van megkötve a kötelező. Ezért most biztosítót kellett váltani. Kata ki is nézte, hol és melyik. A csarnoknál lévő biztosítóra esett a választás. Hála isten szinte üres volt a biztosító, így nagyon hamar végeztünk. Gyerekek nagyon örültek egymásnak. Alig várják az ovit.
Aztán ha már ott voltunk a piacon, gondoltam veszünk ami kell. Ahol a krumlit vettük, ott a néni nagyon kedves volt, és teljesen el volt csodálkozva, hogy 4 gyermek van. A lányok is nagyon szépen bemutatkoztak. Majd rövidesen öszzegyűltek körénk a környező árusok, és néhány nénike. Mindenki sok sikert kívánt. Majd a kedvességünkért cserében kaptunk 4 zöld almát, 4 paradicsomot, és 4 nektarint. Így a mai picjáratunk alkalmából vettünk 2 kg krumlit 1/2 kg gyalult tököt, és kaptunk néhány finom dolgot. Jó kör volt. :))

2008. augusztus 10., vasárnap

Élmény

Bejegyezte: Anya dátum: 3:47 0 megjegyzés
Voltunk múlt hét péntektől Agárdon, és csak hétfőn tértünk haza. Ahogy a lányok hívják: az új lakásba. Eseményekben nem feltétlen bővelkedtünk, egészen vasárnapig. Ugyanis vasárnap hajnali 1-ig anyu volt csak velünk. Ahogy mindig, a lányok hamar lefárasztották, így ugrott a pihenésem. Pedig titkon reméltem legalább az egyik nap, ha csak 1-2 órácskára is le tudok punnyadni, hogy teli töltsem magam energiával. Nem jött össze. szinte fáradtabb lettem mintha itthon maradtunk volna. Vasárnap hajnali 1-re megérkezett apu is. Vót nagy örömködés. :) Ebéd után eme alkalomból, hogy apu is itt van, összeszedtük magunkat és elvonultunk a helyi fürdőbe. Egy élmény volt nekem is, de a lányoknak meg főleg. Akkorát pancsoltak a fedett meleg pezsgő fürdős medencébe, hogy teljesen kiázott a lábuk. Kint játszótér van telis-tele kézségfejlesztő játékokkal. Azért a fedett családi részleg sem volt semmi. Kárpótolt a nem pihenésem.
Események azóta szépen zajlanak körülöttünk. De mindenről legközelebb, mert már csukódik a szemem.

Fog...

Bejegyezte: Anya dátum: 3:33 0 megjegyzés
Szóval mióta nem írtam azóta lett 3 újabb fog.
Jobb-1 2008.07.27. vasárnap. Bal-1 2008. .08. 02. szombat. Jobb-2 (aszhiszem) 2008.08.07. csütörtök. A gyemekkori első fog melletti fog miatt mindig zavarban vagyok. A szem fog zavar meg állandón, így sose tudom, hogy közvetlen az első fog mellett lévő pontosan hanyadiknak is számít. De teljesen mindegy kint van ez is. Így már van 1 csomó fogunk. Sárgarépát nagyon szereti a drágám rágcsálni. :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea