2008. október 14., kedd

Fog

Bejegyezte: Anya dátum: 22:14 0 megjegyzés
Végrevégrevégre elkezdődött. Igaz izgultam miatta és még egy kis izgulat van bennem. Már laza volt de még nem mozgott. Ja, hogy miről is van szó. Jelentem Barbarának 2008.10.13.-án elkezdett nagyon mozogni a jobb 1-es foga. Kiesés még várat magára. Remélem a napokban kiesik. Aztán ha kiesik megy a párna alá, hogy a fogtündér hozzon érte valamit cserébe.

Hatássok

Bejegyezte: Anya dátum: 22:04 0 megjegyzés
Kivettem könyvtárból azt a könyvet melyből a szülőin olvastak fel nekünk. Nagy hatással van még mindig rám Ferike és apuka története. Most, hogy tovább is olvasom az élmény fokozódik. Olvasok közben még egy könyvet. A szeretetről, kapcsolatról, családi összhangról szól. Ez a két könyv volt az utolsó csepp a pohárba, hogy belefogjak egy nevelési irányelveket adó blog írásában. Remélem hasznos lesz. Részletek ITT.

Ül...

Bejegyezte: Anya dátum: 21:50 0 megjegyzés
Jelentem 2008.10.11.-én szombat délután a közös zene hallgatás, éneklés közepette Alexandra felhúzta a térdét, majd a kezére támaszkodott és felült. Vót nagy örömködés. Az összes nővére köré csoportosult és együtt örültünk. Ami persze Alexandrának is tetszett. Ügyes vagy Pimpike.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea