2008. január 19., szombat

Hihetetlen.....

Bejegyezte: Anya dátum: 2:27 0 megjegyzés
Miután nemrég értem haza nekem még ma van. Voltam bankba hitelt intézni, ugyanis lakást szeretnénk vásárolni. Egész pénteki napom odalett, és teljesen belefáradtam. 5 éve próbálunk hitelt felvenni. legszívesebben sikítani tudnék miatta.

De mindent elfeledtetett velem az esti évfolyam találkozó. 20 éves általános iskolai évfolyam találkozónk volt. Leírhatatlanul szupi volt. ahhoz képest, hogy nem jött el mindenki voltunk egy páran. Az osztály krémje mindenesetre ott volt. Azt sajnáltam, hogy az akkori szerelmem nem jött el. Szinte alig változtunk. Olyan érésünk volt, mintha ott folytatnánk ahol abbahagytuk. Drága osztály főnökünk nagy meglepetés volt. Hihetetlen milyen jól néz ki, ahhoz képest, hogy közel hetven éves lesz. Hihetetlen jó buli volt!

Borinak, a baby szitterünknek külön köszönet az itthoni munkájáért. No meg apunak is.

Szegény Barbikám a mamánál gyógyul, és most egy kicsit haragszom magamra, mert nem volt időm felhívni őt. Apu azt mondta még lázas.

Megyek egy kicsit vízszintesbe helyezem magam.









Ígértem Nikiről képet! Hááát ő volna।

2008. január 17., csütörtök

Az első...

Bejegyezte: Anya dátum: 22:05 0 megjegyzés
Ma elindítottam életem első blogját. Soha nem készítettem ilyet, de kedvet kaptam hozzá.
4 picike lányom van. Hogy milyen az élet velük? Háááát. Nem mondom, hogy könnyü de az sem ,hogy nehéz. Én mindenesetre élvezem.
Hogy mit is fogok a továbbiakban írni..... Olyan eseményeket ami a minden napjainkban megtörténik.













A képen Barbara, Kinga és Alexandra. Holnap rakok fel képet Nikiről is.
Úgy gondolom elsőre ennyi épp elég.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea