2008. február 28., csütörtök

.:Punnyad:.

Bejegyezte: Anya dátum: 20:30 0 megjegyzés
Ma szerettem volna megírni mi is történt a héten. Csakhogy annyira le vagyok zsibbadva, hogy többre most nem futja! Így mára ennyi!
De egy jó hír: nő a honlapom látogatottsága. Ma már 35-en nézték meg! Széles vigyor :-))

2008. február 26., kedd

Megint 7vége

Bejegyezte: Anya dátum: 11:39 0 megjegyzés
Hétvégém már a pénteken elkezdődött. Ugyanis elég sokmindent meg szerettem volna csinálni, de nem sikerült. Melynek oka apuka. Ismét. Több, mint egy órás beszélgetés zajlott közöttünk. Szokásos hülye vagyok, kitaláltam hogyan segíthetnél, de az nekem nem jó, mert az neked nem jó, sértődés, akkor egyedül oldom meg, de nem is akarok változtatni stb...... Úgyhogy értelmetlennek tartottam a beszélgetést.
Majd jött a szombat. Végre eljutottam a piacra. Valóban hamar bevásároltam. Gyors ebédfőzés, majd gyerekek altatása. Niki ismét közölte: nem alszom. Nem is aludt. Túléljük. Aztán a szombat is elment.
Jött a vasárnap. Áthívtuk anyut ebédre, mert főztem mindenféle finomat. Csiripörit nokedlival, rántott húst, krumpli pürével, ubisalival. Nyami :-) Gyerekek megint hozták a formájukat. Nem akartak aludni. Végül Barbi elaludt a többiek nem. Mikor Barbi felébredt, mondom menjünk vigyük el Kingust is korizni. Kicsit későn értünk oda, így csak Barbi ment be egyedül. Kinga még fél. De azért jó volt. Anyuval jót dumáltam. Ami meglepő volt számomra. De azért jól esett. Apuval még mindig nincs megoldás a problémák megoldására. Maradt minden a régibe. Én próbálok segíteni, kedves vagyok stb... Ő a változatlanul morog, megsértődik, minden rossz.... Nem tudom mi lesz.... Most egyre inkább nem látom ,hogy mikor jön el a változás.... :-(

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea