2009. június 6., szombat

Zene az kell

Bejegyezte: Anya dátum: 18:33 0 megjegyzés

Ma egy olyan csodában lett részem, amire régóta vágytam! :)
Barbara ma tért haza a pénteki próbából. Mama mesélte, hogy a műsor, amit előadnak az valami csoda lesz. A végén ezt a dalt fogják elénekelni.
Azért, hogy gyakorolni tudjuk, megkerestem a youtube-n. Tudtam, hogy fent van, mert már egyszer ráakadtam, de nem a Kulka előadásában. De ma az ő előadásában találtam rá. Ez valami csoda!
Elő történet: amikor annó a Szomszédok produkcióban dolgoztam, akkor az egyik forgatáson Kulka Jani ült a folyóson, és ezt a dalt dúdolta. Voltam olyan szerencsés pont akkor arra járni, és megálltam meghallgatni. Egyszerűen annyira megfogott akkor a hangja, hogy azóta arra vágyom, hogy megnézzem az ő főszereplésével a Valahol Európában darabot.
Na ezért csodálatos, hogy rátaláltam erre.

2009. június 5., péntek

Hosszú 7vége

Bejegyezte: Anya dátum: 15:02 0 megjegyzés
Rövid volt ez a hét. Ugyanis hétfőn volt pünkösd, ma pedig nevelés nélküli munkanap. Így hétfőn és ma is itthon punnyadunk.
Én meg zsibbadok lefele. Bár Barbikám nincs itthon :( Ugyanis ma van a főpróbája a vasárnapi fellépésre. Csak este vagy talán holnap fog hazatérni.
Így viszont az itthon maradtak unatkoznak és csak teszik maguk jobbra balra. Ma én sem vagyok kirobbanó formába. Ismét megfordult a "hold". Emiatt nehezebben viselem a dolgokat. És az idő sem olyan eddig. Meg aztán telis tele vagyok melóval. De sebaj a mai nap java már elment. Már csak holnapi nap. Vasárnap nem vagyok itthon kora délutántól estig. Így csak az fog bosszantást okozni, hogy a munkáim állnak. És fontosak lennének naon.
Na jó itt most abba is hagyom, mert ez most olyan panaszosra sikerált. De ma ilyen napom van. :D.

2009. június 3., szerda

Gyereknap

Bejegyezte: Anya dátum: 23:05 0 megjegyzés
Volt egy hosszú hétvégénk. Mivel most hétfőre esett pünkösd is. Jó hamar itt volt. :(
Bár az idő nem volt túl napos sőt! Mikor még itthon készülödtünk napos volt az idő. Elkészültünk, és ahogy kiléptünk a kapunk elkezdett esni az eső. Sebaj, mi azért elmentünk. Ismét a Vasúttörténeti parkban volt minimaxos buli. Természetesen volt Alma koncert is. Mi arra mentünk el. Mivel egyedül voltam a lányokkal, így megbeszéltük, hogy megnézzük Gábor bácsit, megkapják az új cd-t, és nyomás haza. Aranyosak voltak , és megértőek. És nem volt hiszti mikor el kellett indulni haza. Bár volt némi próbálkozás, de nem komoly. Hazafele találkoztunk kisMarcival is. Niki csoport társa. Vele még rohangáltak egyet az esőben, de csak a kapuig.
Az Alma koncert megint fergeteges volt. Van egy új cd-énk is. Amit természetesen dedikáltak is nekünk. Barbi még puszit is adott Gábor bácsinak. És van egy tollam amivel Gábor bácsi dedikált. Ugyanis ez úgy volt, hogy mikor Gábor bácsi lejött a színpadról, rajongói már nagyon várták. Alig, hogy fújt kettőt, ivott egyet, és máris dedikálni indult. Persze tollatt nem hozott oda magával. Erre tőlünk rajongóktól kért egy tollat. Azt én voltam a leggyorsabb aki előkapott egy tollat a hátibatyújából. Aláírt vele néhány cd-t, és csak utána kaptuk vissza.
Szerencsésen oda is értünk, és szerencsésen haza is jutottunk.
Most pedig állandóan az új cd-t kell hallgatni. :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea