2012. július 24., kedd

Meddig?

Bejegyezte: Anya dátum: 11:26
Megfulladok! Úgy érzem fojtogatnak. Mintha a mellkasom be akarna szakadni! De meddig? A videó feltöltője leírt mindent. Így hát no comment . Most csak rám tör a bőgés. Meg kell történnie. Ki fogok mászni a mocsárból amibe derékig el vagyok merülve.

2012. július 23., hétfő

Hétfő

Bejegyezte: Anya dátum: 10:45
A hétvégém nem úgy alakult ahogy azt eredetileg elterveztem. Ennek ellenére nem volt rossz. Szombatot szinte egész nap fogadott anyukámmal töltöttem. Reggeliztünk, majd majdnem délig pletykáltunk. Majd mindenki ment egy kicsit a saját dolgára. 13 óra után ismét együtt voltunk, mert ebédeltünk egyet. Ismét pletykáltunk egy nagyon. Majd megint egy kis szünet következett. Itthon ezalatt az idő alatt úgy csináltam mint aki csinál is valamit. Majd hamar eljött az este amikor újra együtt töltöttük az időt, hogy fiának - fogadott öcsémnek - lángost süssek. Megint pletyiztünk egy kicsit, de már nem sokat, mert öcsi a buszon volt már hazafele tartva. Vasárnap nem voltam túl jó passzba délelőtt, majd beindultam egy kicsit és megcsináltam egy jó pár dolgot. Volt időm egy gondolkodni. Nekem nem szabadna. De döntést kellett hoznom. Rájöttem, hogy ahogy most vannak a dolgok nagyon nem jó és veszélyes is. Nagyon sokat bukhatok,  ha ez így megy tovább. A döntésemről majd később írok talán. Ki kell forrnia magát. 
És ma itt a hétfő! :) Utolsó teljes hét amikor még gyerekek nélkül vagyok. Igaz már nagyon nehezen viselem a hiányukat. De tudom kell ez, hogy nincsenek itt. Ezen a héten túl kell esnem a lakás rendbe rakásán, hogy minden apró tárgy a helyén legyen. A motivációs táblácskák, és a jelek  el legyenek készítve fel legyenek ragasztva a helyükre. A tanszerlistát meg kell vennem. Hát mit ne mondjak nagyon húzós a három gyereknek. 
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy egy kis reklámot adjak magamnak. 
Ugye elvégeztem a Reiki I. -et Tamásnál :) 
Így tudok kezeléseket adni már én is. 
Akinek felkeltettem az érdeklődését, jelentkezzen bátran. 

1 kezelés ára: 1000 Ft. Egy kezelés 1-1.5 óra. 
Várok minden kedves érdeklődőt. 
Érdeklődni e-mailben



Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea