2008. szeptember 2., kedd

Nyár vég / tanév / ősz

Bejegyezte: Anya dátum: 22:43 0 megjegyzés
Bár semmi őszi idő nincs, de mégis beléptünk az őszbe. Egen elkezdődött az ovi. Bár még csak egy napot voltunk, ugyanis ma szemészeten, és fodrásznál jártunk. Kinga kivételével mindegyik gyermek szemében találtak valami rövidlátásra utaló jeleket. Szemüveg még nem javasolt. Csak vissza kell mennünk 3 hónap múlva. Szemészet után családi haj nyírás történt. Ja egen Alexandra és apuka kivételével. Még engem is megnyírtak. Majd ha készül rólam fotó megmutatom.
Ugyebár augusztus utolsó hetében (25-28) voltunk nyaralni. Valami csodás volt részletes beszámoló persze lesz. Számomra egy felejthetetlen élmény volt. Annyira élveztem mikor a gyermekkel lecsúsztam a vízi csúszdán. Egy röpke pillanatra ki bírtam kapcsolni, és felhőtlenül boldog lenni. Jó volt. :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea