2009. július 6., hétfő

Fog és első nyári élmény

Bejegyezte: Anya dátum: 16:38 0 megjegyzés
Újabb fogról tudok beszámolni. A előző bejegyzésem után csak 2 nap telt el mikor ismét felfedeztem egy újabb fogat. Tehát 2009. július 3.-án észleltem, hogy kínt van a jobb alsó 3as is. Lassan meg lesz mind. Örül :))
Barbi és Kinga már majdnem egy hete nyaral. Már nagyon hiányoznak. Barbival beszéltem telefonon és le se lehetett lőni annyit mesélt. Jól érzeték magukat. Állítólag ma jönnek haza. De ez a mi családunkban nem olyan biztos. Bármi megtörténhet. Na nem rossz csak épp maradnak még valahol. Azé be kell valljam jó, hogy csak ketten vannak itthon. Mondjuk a kisebbekkel kicsit több a feladat. Nikire viszont nagyon büszke vagyok olyan nagylányosan csinál meg mindent egyedül.
A fellépésről készült komolyabb videóval felvett cd. Ebből is kivettem Barbi legújabb táncát. Más kamera állásból, és a kép is egy kicsit jobb.
Íme a videó:)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea