2008. január 30., szerda

7eleje....

Bejegyezte: Anya dátum: 21:18 0 megjegyzés
Ma már szerda van és én már teljesen ki vagyok. Valami történt hétfőn is amit szerettem volna megírni , de mára már nem tudom. Mindenesetre mozgalmas volt.
Hétfőn Alexandrának megint nem volt jó napja. Egész nap lógótt rajtam. Közben a lakás miatt is kellett intézkednem. Barbinak sem volt jó napja. Reggel is hisztizett és délután is.
Kedden is bírtam pörögni rendesen. Elmaradt akarítás Alexandra jobb volt, de délután 2-től megint rámakaszkodott. Azért ahhoz képest egész sokmindent megcsináltam.
Viszont sokkot kaptam attól, hogy anyukám elvitte a bárárnyhimlős gyereket a bankba, és vásárolni. Nem veszekedtem vele csak sokkot kaptam tőle. Erről nem kívánok többet írni, mert ha éppen kapcsolatban vagyok anyámmal mindig sokkoló. Akor jó amikor ő megy a maga dolgára és nem hív nem jelentkezik. De ezt majd egyszer.....


Ma voltunk szerződést aláírni. Az volt egy másik sokkoló élmény. Kicsit gáz mert van benne rizikó, de bevállatam, mert ha nem teszem soha nem tudok lakást venni. A tulaj meg kérdőjelezte az ügyvédi iskolai végzettségét. Szerinte egy csaló és le szeretne lépni a pénzzel. Mert valószínű az ügyvéd nem azért tanult 5 évig és szerzett doktori diplomát, hogy lenyúlja az ügyfelei pénzét, és kizárják a kamarából. Na mindegy ez a csajnak nem volt evidens.

Végül is valahogy megegyeztünk kicsit rizikósabb a dolog de, az ügyvéd teli írta ilye-olyan záradékokkal, hogy a végén lehet, hogy ők buknak rajta nagyobbat.
Mindezt leszámítva vettem egy lakást. Jó-jó még nem az enyém de azért jó érzés....



2008. január 28., hétfő

7vége

Bejegyezte: Anya dátum: 21:45 0 megjegyzés
Szombaton délelőtt vásárlás, főzés. Apu délben a szokott időben lelép. Délután és este megint egyedül telik el. Sebaj játszottunk egyet. Kingus nagyon hiányzik már. Barbi nem is szeret egyedül aludni a szobába. Nikivel sem tud úgy játszani. Szegénykém :-(
Vasárnap délelőtt apu meg Barbi lement vásárolni. Aztán apu megint lelép egy rövid időre. Mi addig főzünk. Apu ebédre megjött. Délután 3-ra mentünk a lakás miatt a szerződést átbeszélni. Sikerült megegyezni. Hihetetlen veszek egy lakást! :-)
Bori már régóta unszol, mozduljunk ki. Neki köszönhetően délután elmentünk korcsolyázni. Bori, Niki, Alexandra meg én kint néztük ahogy apu és Barbi hasítja a jeget. Hihetetlen volt. Apuról kiderült így 5 év után, hogy az iskolába ő hokizott. Jó volt látni azt a felhőtlen örömöt apun. Végre felszabadult volt és gondtalan. Élvezte a dolgot. Barbinak is tetszett, hogy apuval korizhatott. Csak Kingus hiányzott. Ha meggyógyul őt is elvisszük.
Kori után Borit hazavittük, mert naon fújt a szél. Jól elfáradtunk. Lányokat nem nagyon kellett altatni.
Jó volt ez a vasárnap! Köszönöm Bori! Köszönöm apa!
Borinak: Barbi kori órán! Ha jól emlékszem akkor a 3. óra volt. Itt már az óra vége és mennek kifele.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea