2009. július 1., szerda

Fog+első lépések

Bejegyezte: Anya dátum: 14:35 0 megjegyzés
A múlt hét kedden (2009. június 23.) ültem az Alexandrával és épp játszottunk valamit. Persze ő hatalmasakat kacagott. Szerencsére pont akkorákat, hogy telibe láttam a felső fogsort. Meglepődve tapasztaltam, hogy kint van mind.tehát a felső sor így néz ki. KB egy-másfél héttel ezelőtt bújt ki bal3-as majd a jobb3-as. Majd ugyebár ezen a napon tapasztalon, hogy kint van mind a két oldalon a jobb4-es és a bal4-es. Előbújásuk legvalószínűbb dátuma június 21.
A másik nagy esemény amit már nagyon vártunk. Végrevégre stabilan járunk. Egy hete már a lakásban is jön-megy. Nem kúszik 4kéz láb. Megymegymegy mindenhova. És már ha lemegyünk, akkor gyalog megyünk. Amibe most az a szép, hogy rá kell számolni az ő kis séta idejét is. Mert most mindenhol megállunk, pl.: leveleket tépkedni, kerítés mellett, és természetesen nem arra szeretne menni amerre kell. Ha pedig az elindulásról érdeklődők, simán rábólint, hogy anya én innen márpedig nem megyek sehova. Így a sétáink ideje meghosszabbodik, de ő legalább élvezi. :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea