2009. január 7., szerda

2009....

Bejegyezte: Anya dátum: 14:22 1 megjegyzés
Először is minden kedves olvasómnak BOLDOG ÚJ ÉVET szeretnék kívánni. Nem találtam meg a tökéletes képet mely ideillik ezért 3 képből készítettem egyet.
Másodszor pedig az ünnepek úgy elteltek, ahogy az kell. Egyben hamar eltelt és hosszú is volt. Volt benne minden, ami jó-rossz. Jött a Jézuska hozott néhány dolgot (képekben is fogom illusztrálni). Voltunk dédi mamánál ahol a család "megmaradt" tagjai voltak jelen. Jól érezte magát mindenki. Majd mindenkinek az volt a véleménye, hogy többször kéne így összejönnünk. El is határoztuk, hogy majd a nyáron.....ja persze.....! De optimista vagyok így csak annyit majd meglátjuk.
Szilveszterkor a lányok fent voltak éjfélig. Nagy izgalommal voltak egész nap, mert szilveszter van, és lesz tűzijáték. Mikor elkezdődött a bulira indulásának ideje kint lógtak az ablakban, mert volt jó néhány szép tűzijáték. Majd éjfélkor koccintottunk azt nagy nehezen sikerült elaludni is.
Majd utána alig vártam, hogy teljenek a napok, mert szerettem volna egy kicsit levegőhöz jutni. De szerencsére nem volt olyan nehéz mint gondoltam. Tette mindenki a dolgát. A lányok "alvósat" játszottak - ezt majd kifejtem.
Így most a héten újra szokjuk az dolgos hétköznapokat.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea