2008. november 7., péntek

Összegzés...

Bejegyezte: Anya dátum: 11:26 0 megjegyzés
Megint csak régóta nem írtam blogot. Az idő rabja vagyok. Sok a teendő és kezdek lemerülni. Fog tündér meglátogatása utáni napok eseményei.
Barbara: október11-én abban a megtiszteltetésben volt része, hogy behívták bemutató napra. Merthogy szombaton amolyan nevelési nap volt (elnézést a pontos megnevezést nem tudom) , melyet a mi óvodánk tartott. Ilyenkor más óvodákból iskolákból eljönnek megnézni az ovo néniket hogy hogyan dolgoznak, a gyerekekkel. Ezért a csoportból kiválasztottak néhány gyereket akikkel bemutatót lehet tartani. Bár Barbara meghátrált az izgatottságtól, hogy sokan nézik őket, meg izgult is, de azért büszke vagyok rá. És köszönet az ovo néniknek, hogy a Barbarára is gondolta.
Volt mindenszentek napja. Ezért elkészítettük életünk első tök lámpását. Sajna nem sikerült fényképet készíteni róla. Pedig jól sikerült és a lányok élvezték a dolgot, hogy világít. Olyan 5,5 kg volt a tök, három arccal rendelkezett.
Alexandra: 2008. október 25-én kibújt a 7. foga. 2008. november 6.-án felállt. Borinak megint úgy alakult, hogy el tudott hozzánk jönni. Nagyban tesszük a dolgunkat, mire bemegyünk az Alexandra szobájába, Bori felkiált felállt! Vót nagy örömködés. Nikinek is szóltunk, hogy jöjjön hamar nézze meg. Niki elkezdett bohóckodni és Alexandra, próbált az ágyára feljutni.
Niki: szegénykém szerdán hazafelé sz óvodából elesett. Sajnos pont úgy esett, hogy a beton szélébe verte be az állát. Rohanás fel sebet ellátni. Mivel mélynek ítéltem meg, így gyors kör telefon, anyunk doktor néninek. Úgyhogy a kórházba kötött ki. Hála istennek nem olyan vészes, mint amilyennek hangzik. Kis seb csak mély, ezért valami új fajta ragasztóval, összeragasztották. Így most pihi, kímélő életmód. Bár Niki nem zavartatja magát, mert ugyanúgy motorral közlekedik.
Kingus: vele nem történt különöseb nagy esemény. Ő csak rajzolrajzolrajzolrajzol. Valószínű rajzba fojtja bánatát. De egyre ügyesebb és egyre jobbakat rajzol. Büszke vagyok rá!
Úgy kb ennyi történt mióta nem írtam. Most készülünk Alex első szülinapjára, mikulásra, Barbi név napjára, szülinapjára, karácsonyra.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea