2008. december 1., hétfő

Koncert :)

Bejegyezte: Anya dátum: 23:13 0 megjegyzés

2008. november 23-án fergeteges Halász Judit koncerten voltunk. Azon a napon két koncert is volt. Az első 10kor kezdődött a másik délután 4kor.
Mivel a 4 lánnyal reggel nem olyan könnyű elindulni, hisz sokban függ, hogy mikor kelnek fel. Ezért reggel szép kényelmesen elkészültünk. Olyan 11körül érkeztünk a helyszínre.
A portán akadt egy kommunikációs problémánk. De végül is a hölgy sikeresen elmondta, hogy az a jegy amelyet most megveszünk azzal egész nap ott tudunk lenni. És ha közben elhagyjuk a helyszínt vissza is mehetünk vele. Jippié :)
Bár a hölgy azt álította, hogy a koncertből már nincs sok hátra, mégis miután bementünk, legalább még 3/4 órát tartott.
A koncertről készült felvétel is. Ki is élveztük. A lányok is, és a mama is adott a néninek interjút. Reméljük benne lesz majd a koncertről készült filmen. Ha kiadják mindenképp beszerezzük..... :))
A lányok is, a mama is, és én is nagyon élveztük. A mamával időnként megkönnyeztünk az emlékek végett. Szinte egész végig a színpad mellett csápoltak a csajok. Még a kezüket is megsimogatta Judtka néni. Ez úgy történt, hogy a színpad mellett én gugolván rajtam állt a három gyermek, hogy fel tudják rakni a kezüket. A második koncert végén adtunk Judka néninek mézeskalács ajándékot is. A két koncert között pedig dedikált is nekünk Judka néni.
Nagyon nagy émlék lesz mindenkinek.
A nap végére jól elfáradtunk.

Íme egy kis bemutató.......

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea