2008. július 19., szombat

Fog...

Bejegyezte: Anya dátum: 23:01 0 megjegyzés
Ezzel a hírrel még adós vagyok! 2008.06.17.-én kibujt a 2dik alsó foga Alexandrának. Úgy tud vele harapni, hogy csak na. Az benne az érdekes, hogy a kaja forrást nem harapja meg. Arra vigyázik nagyon.

Nyaralás :)

Bejegyezte: Anya dátum: 22:53 0 megjegyzés
Szóval ide megyünk nyaralni. Remélem jól fogjuk magunkat érezni. Azt, hogy a képek valóban fedezték a valóságot azt majd elmesélem.

Hosszú 7

Bejegyezte: Anya dátum: 16:00 0 megjegyzés
Nehéz hosszú heten vagyok túl. De túléltük.
Költözködés nem ment olyan simán, mint ahogy azt elterveztük. De itt vagyunk, és most ennek kell örülni. Még szekrény hiányunk van, és még dobozba figyel sok minden. De legalább a csajok cuccai ki vannak pakolva. Ez már pozitív.
Niki megy már bölcsibe a jövő héttől (07.21.). Ami egyfelől jó is lesz+jó is. Anyu lehet, hogy elviszi Kingát vagy Barbit Siofokra. Majd ők eldöntik egymás között. Én a Kingát küldeném, mert ő még csak 1x volt. Van még menésünk a nyáron. Pl. szemészet, hallás vizsgálat.
Augusztus utolsó hetében 4 napot megyünk nyaralni. Hétfőtől csütörtökig. Mi is nyertünk egy utazást olcsón. Az egész családnak ez a 4 nap össz 19900 Ft lesz. Egy apartman házban, medencével kertel játszótérrel. A honlap szerint szép lehet. Sőt még a mamit is vihetjük. Bár neki plusz 6000 Ft-ot kell fizetni. Ami elég baráti. Mégse 100-200 ezer között. Annyit kell cserébe tenni, hogy 90 perces előadást végig kell ülni. Az az igazság most úgy vagyok vele, hogy egy ilyen kifizethető pár napért simán végighallgatok 1 előadást.
Hamarosan új fogról számolhatok be. Már fehéredik Alexandra ínye. :)
Nagy szívfájdalom érte a lányokat és engem. Bori a nyár hátralévő részét Angol honban tölti. Kedvesével mennek nyaralni is. De nem kell sokat kibírni, mert augusztus elején egy pár napra hazajön, és azt ígérte, mivel úgy sincs mit tennie, jön hozzánk. Különben titokban lányokkal megbeszélte, kinek mit hozzon. És rendesen el bírták titkolni előlem. De ez maradjon az ő titkuk. Hehe. :))

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea