2008. szeptember 25., csütörtök

Hetek

Bejegyezte: Anya dátum: 9:56 0 megjegyzés
Megint régen volt időm írni. Sok minden történt. Lányok átestek első ovódai betegségükön. Azt a hányós vírust kapták el. Természetesen mi is átestünk rajta. Fel kell készülni, ahogy öregedünk egyre inkább mi is elkapjuk a betegségeket tőlük. Vigyáznunk kell magunkra. A gyerekek már jól vannak. Mi még kicsi takony kórósak vagyunk. No meg pimpike is. Remélem hamar túl esünk ezen is.
Szombaton ugye a a nagyok a mamánál gyógyultak, így a két kicsi társaságában el tudtunk menni az évente megrendezésre kerülő, melyet az anya tejes babáknak és mamáknak rendeznek. Volt elismerés melyet én kaptam, mivel több mint 6 hónapig anya tejjel táplálom, a gyermeket. Volt sok kiállított termék, információ bemutató, mely az egészséggel, az anyákkal, gyermekekkel volt kapcsolatos. Kaptunk ajándékokat, és tombola jegyeket. Nyertem is egy csomó mindent. Pl : orrszívót, hasznos cd, könyv, homeopátiás infó, és a az egyik fődíjjat is megnyertem. Egy nagy ajándék kosár volt tele minden finommal. Volt benne nyuszigolyó, pezsgő, süti, rizs pufi, és egy mese könyv. Le van fényképezve, de apa telefonjában van benne. Szóval jó volt.
Totál besűrűsödött a programunk. Barbi heti 2x táncol, Niki heti 1x. Ovódával korcsolya. Kingusnak találtam végre egy rajz szak kört. Ahova szombaton megyünk először. Fognak rajzolni, festeni agyagozni. Remélem tetszeni fog neki. Közben apánál dolgozom, és itthon is próbálom a rendet kialakítani. Közben a barátok, ismerősök is nógatnak, hogy mikor találkozzunk már. Szóval szét szednek.

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea