2008. február 21., csütörtök

Bori-Bari

Bejegyezte: Anya dátum: 21:14 1 megjegyzés
5 hónapja van köztünk Bori, akinek sokat köszönhetek. Hihetetlenül tudja az embert ösztönözni, lelekesíteni stb... Mióta velünk van másként viselkedem a gyerekekkel, nyugodtabb vagyok velük, mindent megbeszélek velük. Kevésbé vagyok ingerült hozzájuk. Mindig fözők vacsorát. Utolértem megam a házimunkába, mely akkor esett ki a kezemből mikor elöször kértem meg anyukámat, hogy csak egyetlen hétvére vigye el akkor még egyszem unokáját, hogy meg tudjam csinálni, és ő valamilyen olcsó kifogással nemet mondott. Szóval Bori velünk van testileg-lelekileg. Nagyon sokat segít nekem és a lányoknak. És van egy mese azon a bizonyos mesecsatornán, ami róla szól. A kép abból a meséből származik. Csak neked Bori, csak ma! Köszönjük neked!

Farsang

Bejegyezte: Anya dátum: 15:25 0 megjegyzés
Kész! Elkészítettem életem első videó vágását felíratokkal meg minden! Büszke vagyok magamra! :-)) Széles vigyor....


2008. február 20., szerda

Ismeretlen ismerős

Bejegyezte: Anya dátum: 23:05 0 megjegyzés
Ki tudja, honnan érkezett egy téli éjszakán
És az is lehet, hogy találkozásunk véletlen csupán
Én mégis azt hiszem, hogy vártam rá nagyon
Ha nem jött volna, másként szólna most az én dalom
Szívem mélyén elhervadt már minden virág
De megtanultam, mit jelent egy igazán jó barát
Ha bajban vagyok, elég az, ha rágondolhatok
Hisz nélküle már nem lehetnék az, ki most vagyok
Azóta minden mosolyban már ő nevet felém
És nem hagy engem el, akárhol járok, a remény
Azóta mindig őt látom, ha csillognak a szemek
És úgy érzem, hogy rá hasonlít minden gyerek
Én azt hiszem a szívünkben, ha nyílna még virág
Boldogabb és szebb lehetne az egész világ
Ha véletlen találkozunk, egy mosoly legyen a jel
Hogy ismeretlen ismerősként búcsúzunk majd el
Azóta minden mosolyban…
S mindenhol csak őt látom
Kinga, Boritól megkapta Jutka néni Ismeretlen ismerős című filmjét. Most ez megy reggel, délután, a napszak bármely szakában. Valóban jó film. Tele jó zenékkel. Most leginkább ez a szám tettszik nekem nagyon.
Szerettem volna izelítőt adni ebből a számból, de nem találtam sehol....

Lustaság....

Bejegyezte: Anya dátum: 21:33 0 megjegyzés

Már megint hét közepe van. Hétfő pihenő nap volt. Kedden nagymosást végeztem. Sikerült megint sokmindent kimosnom. Csak ki fogja megint kivasalni a két nagy kosár ruhát :-O Ma Alexandra az én társaságomat kívánta egész nap. Csak akkor érezte jó magát mikor az ölembe volt. De legalább pihenésre kényszerített. Így most már kezdem magam feltöltve érezni. Apuval a reggelek még mindig olyan egyformák. Még mindig úgy érzem nem szeretné megtanulni hogyan is kell hatékonyan elindulni, nevelni és ellátni a gyerekeit. :-(

Annyira egyedül érzem magam........

Torta történet...

Bejegyezte: Anya dátum: 21:17 0 megjegyzés
Arthuros mese mely a tortát ihlette!

Folyt köv...

Bejegyezte: Anya dátum: 15:17 0 megjegyzés

A folytatás:
Arthuros torta legendája:
Kaptunk egy filmet melynek az a címe, hogy Arthur és a villangók. Benne Arthur is a születésnapját ünnepli, és kap egy házilag készített tortát. Szóval Kinga így kért Arthuros tortát. És én meg elkészítettem neki. Mondanom se kellett pillanatok alatt el is fogyott. Örültem neki :-)) széles mosoly!

2008. február 18., hétfő

Heti összefoglaló...

Bejegyezte: Anya dátum: 22:14 0 megjegyzés
Úgy telnek a hétköznapjaim, hogy szinte észre se veszem és már vége a hétnek.
Hétfőn lett Kinga 4 éves! Amit vasárnap ünnepeltünk a barátaival. Folyt köv...
A reggeleink szokásosan teltek. Én keltem hamarább elkészültünk, aput kiimátkoztuk az ágyból, sértőn vitte a lányokat el.
Péntekre már kellően elfáradtam, pedig akkor jött a neheze. Ja, mert csütörtök este még a Nikinek a bölcsibe farsang alkalmából újabb eperkés sapkát készítettem, és fánkot sütöttem.
Gondoltam pénteken megfőzők szombatra, de már csak az előkészítésig jutottam. Szombaton szerettem volna egy kicsit dolgozni menni, de mivel nem volt kész az ebéd, így nem tudtam menni. Bárcsak olyan apja lenne gyerekeknek, aki teljesen el tudná látni őket. Így gond nélkül el tudnék menni bárhová.
Szombat este előkészültem a vasárnapi bulira. Csupán csak hajnali 3-ig sütöttem. Zserbót készítettem, és kerek Arthuros tortát próbáltam. Természetesen elrontottam így az vasánapra maradt. Arthuros torta leírása is később.
Vasárnap apu ismét hozta az unott durci formáját. Gondoltam kicsi kedvet lehek bele. Megmaszíroztam a hátát, a fejét, a lábait. Szépen kértem tőle, megköszöntem mindent. Segítettem neki abba, amit nehezen tud. .:Nem mintha máskor nem teszem meg:. Csak ezt ő általában nem vezsi észre. Most mondtam is neki, hogy azért tesztem, legyen 1 kis jó kedve. Nem jött be.
Végül is ügyes voltam, mert kész lettem mindennel 4-re. Az első vendégek pedig negyed 5 körül érkeztek. Utána szép sorba mindenki. Jó nagyot buliztunk. Kicsit tudtam dumálni a csajokkal is. De kellőképp elfáradtam.
Folyt köv..........

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea