2008. augusztus 10., vasárnap

Élmény

Bejegyezte: Anya dátum: 3:47
Voltunk múlt hét péntektől Agárdon, és csak hétfőn tértünk haza. Ahogy a lányok hívják: az új lakásba. Eseményekben nem feltétlen bővelkedtünk, egészen vasárnapig. Ugyanis vasárnap hajnali 1-ig anyu volt csak velünk. Ahogy mindig, a lányok hamar lefárasztották, így ugrott a pihenésem. Pedig titkon reméltem legalább az egyik nap, ha csak 1-2 órácskára is le tudok punnyadni, hogy teli töltsem magam energiával. Nem jött össze. szinte fáradtabb lettem mintha itthon maradtunk volna. Vasárnap hajnali 1-re megérkezett apu is. Vót nagy örömködés. :) Ebéd után eme alkalomból, hogy apu is itt van, összeszedtük magunkat és elvonultunk a helyi fürdőbe. Egy élmény volt nekem is, de a lányoknak meg főleg. Akkorát pancsoltak a fedett meleg pezsgő fürdős medencébe, hogy teljesen kiázott a lábuk. Kint játszótér van telis-tele kézségfejlesztő játékokkal. Azért a fedett családi részleg sem volt semmi. Kárpótolt a nem pihenésem.
Események azóta szépen zajlanak körülöttünk. De mindenről legközelebb, mert már csukódik a szemem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Szia!
Írd meg véleményed a bejegyzésről, szólj hozzá a témához! Mindezt kultúrált módon tedd meg. A szelektálás jogát fenntartom! :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea