2008. augusztus 13., szerda

Ügyintéz - piac

Bejegyezte: Anya dátum: 15:39
Ma voltunk ebédet befizetni az oviba, amit a nyári zárás végett a suliba kellett. Közben találkoztunk Katával, meg az ikrekkel, és öcsivel. Ugyanis a suzukira is annál a bizonyos bíztosítónál van megkötve a kötelező. Ezért most biztosítót kellett váltani. Kata ki is nézte, hol és melyik. A csarnoknál lévő biztosítóra esett a választás. Hála isten szinte üres volt a biztosító, így nagyon hamar végeztünk. Gyerekek nagyon örültek egymásnak. Alig várják az ovit.
Aztán ha már ott voltunk a piacon, gondoltam veszünk ami kell. Ahol a krumlit vettük, ott a néni nagyon kedves volt, és teljesen el volt csodálkozva, hogy 4 gyermek van. A lányok is nagyon szépen bemutatkoztak. Majd rövidesen öszzegyűltek körénk a környező árusok, és néhány nénike. Mindenki sok sikert kívánt. Majd a kedvességünkért cserében kaptunk 4 zöld almát, 4 paradicsomot, és 4 nektarint. Így a mai picjáratunk alkalmából vettünk 2 kg krumlit 1/2 kg gyalult tököt, és kaptunk néhány finom dolgot. Jó kör volt. :))

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Szia!
Írd meg véleményed a bejegyzésről, szólj hozzá a témához! Mindezt kultúrált módon tedd meg. A szelektálás jogát fenntartom! :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea