2008. április 17., csütörtök

A "7"

Bejegyezte: Anya dátum: 14:49
A hét aranyköpései:
Niki: "Pfolyik az eső" --Bölcsi előtt Borival várták aput, mert esett az eső! A lépcső feletti paláról folyt az eső. Így jött ez a mondás.
"Gyere vissza" -- Itthon esti fűrdés. Kádban állva a víz épp folyt le. Erre Niki belenéz a lefolyó nyílásba és e szavakat használta a lefolyó víznek.
Barbi: "Bori elfelejtett táncra vinni" -- szerda este Bori már elment, a többiek már félig aludtak. Erre Barbi pánikszerűen mondta el nekem eme mondatot. Mire én megpróbáltan megmutatni neki, hogy rosszul számolta ki a kis ujjacskáján. Mert ugyebár ő kis ujjacskáján számolta ki a napokat, és ekkor döbbent rá, hogy Bori nem vitte táncra. De végül megnyugtattam, hogy elszámolta magát.
Kinga: neki a héten nem volt érdekes mondása. Ő csak hozta a maga kis formályát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Szia!
Írd meg véleményed a bejegyzésről, szólj hozzá a témához! Mindezt kultúrált módon tedd meg. A szelektálás jogát fenntartom! :)

Adatvédelem

Írásaim, fotóim kizárólag az írásos engedélyemmel közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, és a folytatást a blogom megnyitása után olvashatja az olvasó.
 

Jbabák blogja Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea